שלארם
(לפת)
המצרכים:
•1 ק"ג לפת
• 4 כפות סוכר
• מים
אופן ההכנה:
1. לחתוך את הלפת לחצאים
2. להוסיף את הלפת לסיר עם מים
3. להוסיף את הסוכר ולבשל
טיפ:
• מומלץ לבשל את השאלרם בפלטת שבת (כמו חמין)
• אפשר להוסיף גם שקית תה (כדי שיקבל צבע)
למתכונים נוספים: ספר המתכונים של סבתא סעידה
המצרכים:
•1 ק"ג לפת
• 4 כפות סוכר
• מים
אופן ההכנה:
1. לחתוך את הלפת לחצאים
2. להוסיף את הלפת לסיר עם מים
3. להוסיף את הסוכר ולבשל
טיפ:
• מומלץ לבשל את השאלרם בפלטת שבת (כמו חמין)
• אפשר להוסיף גם שקית תה (כדי שיקבל צבע)
למתכונים נוספים: ספר המתכונים של סבתא סעידה
תגובות
הוסף רשומת תגובה