סלטים: מחלילה (לפת כבוש)


מחלילה (לפת כבוש)

המצרכים:
1 ק"ג לפת
2 סלק אדום בגודל בינוני
• 4-5 כפות מלח
• 1.5 ליטר מים


אופן ההכנה:


1. לשטוף היטב את הלפת והסלק (לא לקלף)
2. לחתוך את הלפת והסלק לפלחים לא קטנים
3. מסדרים את הלפת בצנצנת ובין לבין לשים את הסלק האדום.
3. מוסיפים את המים, המלח ומערבבים.
4. מחכים כמה ימים עד שהצבע של הלפת ישתנה ובתאבון.

טיפ:
-        אם רוצים טיפה חריף ניתן להוסיף פלפל ירוק חריף.



מחלילה מתוך ספר המתכונים של סבתא סעידה
מחלילה (לפת כבוש)

למתכונים נוספים לחצו כאן: ספר המתכונים של סבתא סעידה

תגובות