בשרי: השניצל של סבתא (סניש'ל)

השניצל של סבתא (סניש'ל)
המצרכים:
1 ק"ג חזה עוף
2-3 ביצים
• מלח לפי הטעם
• 1 כף גריל
• 1/2 כפית פלפל שחור
• שמן
• פרורי לחם ביתיים 

אופן ההכנה:


פירורי לחם ביתיים:
1. פורסים חלה וחותכים לקוביות
2. מכניסים לתנור עד לאפייה עד שיתקשו
3. טוחנים במעבד מזון את קוביות הלחם עד שיהפכו לפירורים

הכנת השניצל:
1. פורסים את חזה העוף לפרוסות
2. טורפים את הביצים ומסיפים את התבלינים
3. טובלים את חתיכות השניצל בתערובת הביצים
4. מניחים על פירורי הלחם
5. מטגנים

טיפ:
- אפשר להוסיף שומשום
- אפשר להשתמש בפירורי לחם רגילים
-   מומלץ להגיש עם צ'יפס

שניצל מתוך ספר המתכונים של סבתא סעידה
השניצל של סבתא סעידה
למתכונים נוספים של סבתא סעידה: ספר המתכונים של סבתא סעידה

תגובות