השניצל של סבתא (סניש'ל)
המצרכים:
•1 ק"ג חזה עוף
•2-3 ביצים
• מלח לפי הטעם
• 1 כף גריל
• 1/2 כפית פלפל שחור
• שמן
• פרורי לחם ביתיים
אופן ההכנה:
פירורי לחם ביתיים:
1. פורסים חלה וחותכים לקוביות
2. מכניסים לתנור עד לאפייה עד שיתקשו
3. טוחנים במעבד מזון את קוביות הלחם עד שיהפכו לפירורים
הכנת השניצל:
1. פורסים את חזה העוף לפרוסות
2. טורפים את הביצים ומסיפים את התבלינים
3. טובלים את חתיכות השניצל בתערובת הביצים
4. מניחים על פירורי הלחם
5. מטגנים
טיפ:
- אפשר להוסיף שומשום
- אפשר להשתמש בפירורי לחם רגילים
המצרכים:
•1 ק"ג חזה עוף
•2-3 ביצים
• מלח לפי הטעם
• 1 כף גריל
• 1/2 כפית פלפל שחור
• שמן
• פרורי לחם ביתיים
אופן ההכנה:
פירורי לחם ביתיים:
1. פורסים חלה וחותכים לקוביות
2. מכניסים לתנור עד לאפייה עד שיתקשו
3. טוחנים במעבד מזון את קוביות הלחם עד שיהפכו לפירורים
הכנת השניצל:
1. פורסים את חזה העוף לפרוסות
2. טורפים את הביצים ומסיפים את התבלינים
3. טובלים את חתיכות השניצל בתערובת הביצים
4. מניחים על פירורי הלחם
5. מטגנים
טיפ:
- אפשר להוסיף שומשום
- אפשר להשתמש בפירורי לחם רגילים
- מומלץ
להגיש עם צ'יפס
![]() |
השניצל של סבתא סעידה |
תגובות
הוסף רשומת תגובה