מוסקה חציל ובשר
המצרכים
3 חצילים
2 בצלים
חצי קילו בשר
4 שיני שום קצוצים
חופן כוסברה
חופן פטרוזיליה
ביצה 2 פרוסות לחם רטוב וסחוט
מלח
כפית פלפל שחור
אגוז מוסקט מגורד
כפית פפריקה מתוקה
כפית תבלין לקציצות או בהרט
אופן ההכנה
לפרוס את החציל לפרוסות כמו סנדויץ ולפזר מלח ,לאחר כ-10 דקות לסחוט את החציל
על מנת לצמצם את הנוזלים .
על מנת לצמצם את הנוזלים .
תערובת הבשר
לערבב את הבשר עם פרוסות הלחם ,ביצה,כוסברה ,פטרוזיליה והתבלינים .
למלא כל פרוסת חציל עם בשר .
לערבב 2 ביצים בקערה עם כפית פפריקה מתוקה ובקערה נפרדת לשים קמח .
טיגון פרוסות החצילים -לטבול בקמח ולאחר מכן בביצה ולטגן.
רוטב
לטגן 7 שיני שום קצוצים ,לגרד כ-5 עגבניות ולהוסיף לשום ,רצועות גמבה ,2 כפות רסק ותבלינים מלח,פלפל שחור,פפריקה,אגוז מוסקט מגורד כחצי כפית .
לבשל קצת הרוטב ולהוסיף 2-3 כוסות מים. לאחר כרתיחה לסדר את החצילים בסיר .
.לבשל כשעה על אש נמוכה


למתכונים נוספים לחצו כאן: ספר המתכונים של סבתא סעידה
תגובות
הוסף רשומת תגובה