למילוי
2 כוסות אורז לבן שטוף ומושרה חצי שעה
1 בצל לבן גדול, קצוץ דק
צרור פטרוזיליה, קצוצה דק
2-3 עגבניות, קצוצות דק
2 גזרים מגורדים (גס)
צרור עלי כרפס (סלרי), ללא גבעול וקצוצים דק
פלפל שחור
כף מלח
1/2 כוס שמן זית
לעלי הגפן
- עלי
גפן לחלוט במים חמים .
- בסיר – לרפד עם עלי גפן למטה .
- לגלגל את עלי הגפן ולשים בסיר צפוף
- לפזר מעל שמן זית מים עד גובה העלים ולימון סחוט לפי הטעם.
- לשים צלחת מעל (לכובד) ולבשל כחצי שעה .
למתכונים נוספים לחצו כאן: ספר המתכונים של סבתא סעידה
מושלם וטעים מאוד
השבמחק