טבעוני: עלי גפן ממולאים



למילוי

2 כוסות אורז לבן  שטוף ומושרה חצי שעה
1 בצל לבן גדול, קצוץ דק
צרור פטרוזיליה, קצוצה דק
2-3 עגבניות, קצוצות דק
2 גזרים מגורדים (גס)
צרור עלי כרפס (סלרי), ללא גבעול וקצוצים דק
פלפל שחור
כף מלח
1/2 כוס שמן זית

לעלי הגפן

- עלי  גפן לחלוט במים חמים .
- בסיר – לרפד עם עלי גפן למטה .

- לגלגל את עלי הגפן ולשים בסיר צפוף

- לפזר מעל שמן זית מים עד גובה העלים ולימון סחוט לפי הטעם.

- לשים צלחת מעל (לכובד) ולבשל כחצי שעה . 

עלי גפן ממולאים מתוך ספר המתכונים של סבתא סעידה
עלי גפן ממולאים


למתכונים נוספים לחצו כאן: ספר המתכונים של סבתא סעידה

תגובות

הוסף רשומת תגובה