בשרי: מוקפץ סיני חריף של סבתא


מוקפץ סיני החריף של סבתא

המצרכים:
להשרות את החומרים ולטגנם במחבת  1. 
500 גרם חזה עוף חתוך לרצועות
2 כפות סויה
2 כפות יין אדום יבש
1/4 כפית פלפל שחור
1 כף קורנפלור
1 ביצה (רק החלבון)
 2. ירקות 
3 בצל
3 פלפלים ירוקים
2 פלפל ירוק חריף
3 גמבה
5 גזר
2 עלי סלרי
2 קישואים
6 שיני שום
1/2 כפית זנגביל טחון
3.  רוטב - לערבב את המרכיבים בקערה
2 כפות סויה
2 כפות יין אדום
כף וחצי קורנפלור
1 כף מים


אופן ההכנה:
1. בסיר ווק לחמם 2 כפות שמן לטגן את השום, זנגביל והבצל עד להזהבה
2. להוסיף את הירקות החתוכים.
3. להוסיף את חזה העוף המטוגן
4. להוסיף את הרוטב ולהקפיץ


טיפ:
מומלץ להגיש עם אורז/נודלס
להמעיט או להוסיף פלפל חריף בהתאם למידת החריפות הרצויה


מוקפץ סיני חריף של סבתא

למתכונים נוספים לחצו כאן: ספר המתכונים של סבתא סעידה

תגובות