מוקפץ סיני החריף של סבתא
המצרכים:
להשרות את החומרים ולטגנם במחבת 1.
500 גרם חזה עוף חתוך לרצועות
2 כפות סויה
2 כפות יין אדום יבש
1/4 כפית פלפל שחור
1 כף קורנפלור
1 ביצה (רק החלבון)
2.
ירקות
3 בצל
3 פלפלים ירוקים
2 פלפל ירוק חריף
3 גמבה
5 גזר
2 עלי סלרי
2 קישואים
6 שיני שום
1/2 כפית זנגביל טחון
3. רוטב
- לערבב את המרכיבים בקערה
2 כפות סויה
2 כפות יין אדום
כף וחצי קורנפלור
1 כף מים
אופן ההכנה:
1. בסיר ווק לחמם 2 כפות שמן לטגן את השום,
זנגביל והבצל עד להזהבה
2. להוסיף את הירקות החתוכים.
3. להוסיף את חזה העוף המטוגן
4. להוסיף את הרוטב ולהקפיץ
טיפ:
מומלץ להגיש עם אורז/נודלס
למתכונים נוספים לחצו כאן: ספר המתכונים של סבתא סעידה
תגובות
הוסף רשומת תגובה