בשרי: קציצת תפוחי אדמה במילוי בשר (קובה פטטה)


קציצת תפוחי אדמה במילוי בשר (קובה פטטה)

המצרכים:
10 תפוחי אדמה מבושלים
• 5 כפות קמח לבן / קמח תפוח אדמה
• 500 גרם בשר טחון
• 4-5 בצלים קצוצים
• 2-3 ביצים
• 1 כפית פפריקה מתוקה
• 1 כפית בהרט

• מלח לפי הטעם
• פלפל שחור

• 1 כפית כורכום

אופן ההכנה:


תערובת:

1. מועכים את תפוחי האדמה המובשלים
2. מוסיפים קמח
3. מוסיפים קצת תבלינים: חצי כפית מלח, חצי כפית כורכום וחצי כפית פלפל שחור

מילוי הקציצה:

1. מטגנים במחבת את הבצל הקצוץ במעט שמן
2. מוסיפים את הבשר הטחון
3. מוסיפים את התבלינים: חצי כפית מלח, חצי כפית בהרט, חצי כפית פלפל שחור וחצי כפית פפריקה
4. בסיום טיגון המילוי מוצאים את תכולת המחבת למסננת.

הכנת הקציצה:
1. מחלקים את תערובת תפוחי האדמה והקמח לכדורים קטנים
2. בכל כדור ממלאים בבשר ומשטיחים (כמו קובה)
3. טובלים את הקציצה בביצה ולהוסיף טיפת מלח
4. מטגנים

טיפ:


קציצות תפוחי אדמה במילוי בשר מתוך ספר המתכונים של סבתא סעידה
קציצות תפוחי אדמה במילוי בשר



למתכונים נוספים לחצו כאן: ספר המתכונים של סבתא סעידה

תגובות