קציצת תפוחי אדמה במילוי בשר (קובה פטטה)
המצרכים:
•10 תפוחי אדמה מבושלים
• 5 כפות קמח לבן / קמח תפוח אדמה
• 500 גרם בשר טחון
• 4-5 בצלים קצוצים
• 2-3 ביצים
• 1 כפית פפריקה מתוקה
• 1 כפית בהרט
• מלח לפי הטעם
• פלפל שחור
• 1 כפית כורכום
אופן ההכנה:
תערובת:
1. מועכים את תפוחי האדמה המובשלים
2. מוסיפים קמח
3. מוסיפים קצת תבלינים: חצי כפית מלח, חצי כפית כורכום וחצי כפית פלפל שחור
מילוי הקציצה:
1. מטגנים במחבת את הבצל הקצוץ במעט שמן
2. מוסיפים את הבשר הטחון
3. מוסיפים את התבלינים: חצי כפית מלח, חצי כפית בהרט, חצי כפית פלפל שחור וחצי כפית פפריקה
4. בסיום טיגון המילוי מוצאים את תכולת המחבת למסננת.
הכנת הקציצה:
1. מחלקים את תערובת תפוחי האדמה והקמח לכדורים קטנים
2. בכל כדור ממלאים בבשר ומשטיחים (כמו קובה)
3. טובלים את הקציצה בביצה ולהוסיף טיפת מלח
4. מטגנים
טיפ:
המצרכים:
•10 תפוחי אדמה מבושלים
• 5 כפות קמח לבן / קמח תפוח אדמה
• 500 גרם בשר טחון
• 4-5 בצלים קצוצים
• 2-3 ביצים
• 1 כפית פפריקה מתוקה
• 1 כפית בהרט
• מלח לפי הטעם
• פלפל שחור
• 1 כפית כורכום
אופן ההכנה:
תערובת:
1. מועכים את תפוחי האדמה המובשלים
2. מוסיפים קמח
3. מוסיפים קצת תבלינים: חצי כפית מלח, חצי כפית כורכום וחצי כפית פלפל שחור
מילוי הקציצה:
1. מטגנים במחבת את הבצל הקצוץ במעט שמן
2. מוסיפים את הבשר הטחון
3. מוסיפים את התבלינים: חצי כפית מלח, חצי כפית בהרט, חצי כפית פלפל שחור וחצי כפית פפריקה
4. בסיום טיגון המילוי מוצאים את תכולת המחבת למסננת.
הכנת הקציצה:
1. מחלקים את תערובת תפוחי האדמה והקמח לכדורים קטנים
2. בכל כדור ממלאים בבשר ומשטיחים (כמו קובה)
3. טובלים את הקציצה בביצה ולהוסיף טיפת מלח
4. מטגנים
טיפ:
![]() |
קציצות תפוחי אדמה במילוי בשר |
תגובות
הוסף רשומת תגובה