קיצ'רי (אורז עם עדשים כתומות)
המצרכים:
• 2 כוסות אורז לבן – להשרות במים 30 דקות
• 1 כוס עדשים כתומים– להשרות במים 30 דקות
• 10-12 שיני שום כתוש
•1 כף כמון
• מלח לפי הטעם
• 2-3 עגבניות מגורדות
• 1.5 כפות רסק עגבניות
• 1/2 כוס שמן זית / רגיל
אופן ההכנה:
1. בסיר מחממים כחצי כוס שמן ומוסיפים את העגבניות המגורדות והרסק
2. מוסיפים את האורז, העדשים והמלח
3. מוסיפים כ-3 כוסות מים
4. בזמן בישול האורז, מטגנים במחבט שום כתוש יחד עם כמון ושמן
5. כשהאורז מבושל שופכים את השום המטוגן והתבלינים מעל האורז ומערבבים.
טיפ
* ניתן להשרות את האורז יחד עם העדשים הכתומות
המצרכים:
• 2 כוסות אורז לבן – להשרות במים 30 דקות
• 1 כוס עדשים כתומים– להשרות במים 30 דקות
• 10-12 שיני שום כתוש
•1 כף כמון
• מלח לפי הטעם
• 2-3 עגבניות מגורדות
• 1.5 כפות רסק עגבניות
• 1/2 כוס שמן זית / רגיל
אופן ההכנה:
1. בסיר מחממים כחצי כוס שמן ומוסיפים את העגבניות המגורדות והרסק
2. מוסיפים את האורז, העדשים והמלח
3. מוסיפים כ-3 כוסות מים
4. בזמן בישול האורז, מטגנים במחבט שום כתוש יחד עם כמון ושמן
5. כשהאורז מבושל שופכים את השום המטוגן והתבלינים מעל האורז ומערבבים.
טיפ
* ניתן להשרות את האורז יחד עם העדשים הכתומות
תגובות
הוסף רשומת תגובה