קובה צהובה
המצרכים:
מילוי קובה:
•4-5 בצלים
•חצי קילוגרם חזה עוף
• חופן פטרוזיליה קצוצה
• 1 כפית פלפל שחור
• מלח לפי הטעם
• 1 כפית בהרט (אופציה)
בצק קובה:
• 3 כוסות סולת
• 1 כפית מלח
• 3-4 כפות שמן
• 1/4 כפית כורכום
המצרכים:
מילוי קובה:
•4-5 בצלים
•חצי קילוגרם חזה עוף
• חופן פטרוזיליה קצוצה
• 1 כפית פלפל שחור
• מלח לפי הטעם
• 1 כפית בהרט (אופציה)
בצק קובה:
• 3 כוסות סולת
• 1 כפית מלח
• 3-4 כפות שמן
• 1/4 כפית כורכום
רוטב:
• 1 בצל קצוץ דק
• 1 כפית מלח
• 1 כפית פלפל שחור
•1/2 כפית כורכום
•1 כפית מרק עוף (אופציה)
הכנת הרוטב:
1. נוסיף מעט שמן לסיר
2. מטגנים את הבצל
3. מוסיפים את התבלינים
4. מוסיפים מים עד לרתיחה
5. מוסיפים את הקובות בהדרגה ולאחר שהקובות התקשו מנמיכים לאש נמוכה ומבשלים בערך כחצי שעה.
טיפ
- להוסיף מים לפי הצורך
למתכונים נוספים לחצו כאן: ספר המתכונים של סבתא סעידה• 1 בצל קצוץ דק
• 1 כפית מלח
• 1 כפית פלפל שחור
•1/2 כפית כורכום
•1 כפית מרק עוף (אופציה)
הכנת הרוטב:
1. נוסיף מעט שמן לסיר
2. מטגנים את הבצל
3. מוסיפים את התבלינים
4. מוסיפים מים עד לרתיחה
5. מוסיפים את הקובות בהדרגה ולאחר שהקובות התקשו מנמיכים לאש נמוכה ומבשלים בערך כחצי שעה.
טיפ
- להוסיף מים לפי הצורך
תגובות
הוסף רשומת תגובה