המצרכים– למנה של 2 כוסות אורז :
• 2-3 בצלים קצוצים דק
• 2 כוסות אורז מושרים כחצי שעה במים
• רבע כוס שמן זית / קנולה
• 3.5 כוסות מים
•1/2 כף מלח
אופן ההכנה:
• 2-3 בצלים קצוצים דק
• 2 כוסות אורז מושרים כחצי שעה במים
• רבע כוס שמן זית / קנולה
• 3.5 כוסות מים
•1/2 כף מלח
אופן ההכנה:
1. בסיר רחב, מחממים את השמן
2. להוסיף את הבצל ומטגנים עד לשקיפות
3. להוסיף את האורז המסונן ולערבב קלות עם השמן והבצל
4. להוסיף את המים, המלח ולבשל על אש גבוהה עד לספיגת המים
5. לאחר ספיגת המים לכסות את הסיר ולבשל על אש נמוכה 15-20 דקות
טיפ:
על מנת שאורז יישאר לבן לטגן את הבצל עד לשקיפות
בלבד.
תגובות
הוסף רשומת תגובה