קובה טבעונית עם מרק דלעת וקישואים
המצרכים:
מילוי קובה:
• 4-5 בצלים
• חופן פטרוזיליה קצוצה
• חופן סלרי
• חופן כוסברה
• 5-6 גזרים טחונים
• 2-3 קישואים קצוצים דק
• 1 כפית פלפל שחור
• מלח לפי הטעם
• 1 כפית בהרט (אופציה)
• 1 כפית פפריקה מתוקה
• 1/2 כפית גריל
• 1/4 כפית כורכום
בצק קובה:
• 3 כוסות סולת
• 1 כפית מלח
• 3-4 כפות שמן
• 1/2 כוס בורגול שטוף במים (אופציה)
המצרכים:
מילוי קובה:
• 4-5 בצלים
• חופן פטרוזיליה קצוצה
• חופן סלרי
• חופן כוסברה
• 5-6 גזרים טחונים
• 2-3 קישואים קצוצים דק
• 1 כפית פלפל שחור
• מלח לפי הטעם
• 1 כפית בהרט (אופציה)
• 1 כפית פפריקה מתוקה
• 1/2 כפית גריל
• 1/4 כפית כורכום
בצק קובה:
• 3 כוסות סולת
• 1 כפית מלח
• 3-4 כפות שמן
• 1/2 כוס בורגול שטוף במים (אופציה)
רוטב:
• 1 בצל קצוץ דק
• 3 עגבניות מגורדות
• 2 כפות רסק עגבניות
• 1 כפית פפריקה מתוקה
• 1 כפית מלח
• 1 כפית פלפל שחור
• 3-5 קישואים חתוכים לעיגולים ** לא לקלף
• חצי ק"ג דלעת חתוכה לחתיכות קטנות (להשאיר עם הקליפה)
הכנת הרוטב:
1. נוסיף מעט שמן לסיר
2. מטגנים את הבצל
3. מוסיפים את התבלינים
4. מוסיפים את העגבניות המגורדות והרסק
5. מוסיפים את הקישואים והדלעת
6. מוסיפים מים עד לרתיחה ומבשלים כעשרים דקות
7. מוסיפים את הקובות בהדרגה ולאחר שהקובות התקשו מנמיכים לאש נמוכה ומבשלים בערך כחצי שעה.
• 1 בצל קצוץ דק
• 3 עגבניות מגורדות
• 2 כפות רסק עגבניות
• 1 כפית פפריקה מתוקה
• 1 כפית מלח
• 1 כפית פלפל שחור
• 3-5 קישואים חתוכים לעיגולים ** לא לקלף
• חצי ק"ג דלעת חתוכה לחתיכות קטנות (להשאיר עם הקליפה)
הכנת הרוטב:
1. נוסיף מעט שמן לסיר
2. מטגנים את הבצל
3. מוסיפים את התבלינים
4. מוסיפים את העגבניות המגורדות והרסק
5. מוסיפים את הקישואים והדלעת
6. מוסיפים מים עד לרתיחה ומבשלים כעשרים דקות
7. מוסיפים את הקובות בהדרגה ולאחר שהקובות התקשו מנמיכים לאש נמוכה ומבשלים בערך כחצי שעה.
טיפ
- להוסיף מים לפי הצורך
למתכונים נוספים לחצו כאן: ספר המתכונים של סבתא סעידה
תגובות
הוסף רשומת תגובה