בשרי:קובהבורגול מטוגנת
המצרכים:
מילוי קובה:
•6-7 בצלים בגודל בינוני
•חצי קילוגרם בשר בקר טרי
• 1 כפית פלפל שחור
• מלח לפי הטעם
• 1 כפית בהרט
בצק קובה:
• 1 כוס סולת
• 2 כוסות בורגול דק
• 1 כוס קמח
• 1 כפית מלח
• 1/4 כפית פלפל שחור
• 1/4 כפית כורכום
הכנת הבצק:
1. משרים את הבורגול במים כחצי שעהולאחר מכן מסננים אותו.
2. להוסיף את הקמח, הסולת והתבלינים ולהוסיף מים לפי הצורך עד לקבלת בצק רך.
הכנת המילוי:
1. מטגנים בשמן את הבצל הקצוץ עד להזהבה
2. מוסיפים את הבשר
3. לאחר כמה דקות של טיגון – מוסיפים את התבלינים
4. בסיום הטיגון יש לסנן את הנוזלים
הכנת הקובה:
1. מכינים סיר עם מים רותחים, כורכום ומלח.
2. מכניסים את הקובה לתוך הסיר בהדרגה ומבשלים את הקובות
3. אחרי שהקובות צפות מבשלים עוד 6 דקות, מוציאים בעדינות ומסננים את הקובות עד לקירור.
4. מחממים מחבט בשמן ומטגנים את הקובה.
טיפ
- ניתן להוסיף צנוברים
- ניתן להוסיף קישואים ברוטב
למתכונים נוספים לחצו כאן: ספר המתכונים של סבתא סעידה
המצרכים:
מילוי קובה:
•6-7 בצלים בגודל בינוני
•חצי קילוגרם בשר בקר טרי
• 1 כפית פלפל שחור
• מלח לפי הטעם
• 1 כפית בהרט
בצק קובה:
• 1 כוס סולת
• 2 כוסות בורגול דק
• 1 כוס קמח
• 1 כפית מלח
• 1/4 כפית פלפל שחור
• 1/4 כפית כורכום
הכנת הבצק:
1. משרים את הבורגול במים כחצי שעהולאחר מכן מסננים אותו.
2. להוסיף את הקמח, הסולת והתבלינים ולהוסיף מים לפי הצורך עד לקבלת בצק רך.
הכנת המילוי:
1. מטגנים בשמן את הבצל הקצוץ עד להזהבה
2. מוסיפים את הבשר
3. לאחר כמה דקות של טיגון – מוסיפים את התבלינים
4. בסיום הטיגון יש לסנן את הנוזלים
הכנת הקובה:
1. מכינים סיר עם מים רותחים, כורכום ומלח.
2. מכניסים את הקובה לתוך הסיר בהדרגה ומבשלים את הקובות
3. אחרי שהקובות צפות מבשלים עוד 6 דקות, מוציאים בעדינות ומסננים את הקובות עד לקירור.
4. מחממים מחבט בשמן ומטגנים את הקובה.
טיפ
- ניתן להוסיף צנוברים
- ניתן להוסיף קישואים ברוטב
ואוווו כמה שזה ואוו
השבמחק