צמחוני: קציצות דגים מטוגנות


קציצות דגים מטוגנות

המצרכים:

1 ק"ג פילה מרלוזה / נסיכת הנילוס
2-3 בצל
חופן כוסברה קצוצה דק
2-3 ביצים
2 פרוסות לחם שחור ספוגים במים
3 כפות קמח רגיל
1 כפית מלח
1 כפית פלפל שחור
1 כפית כמון

אופן ההכנה:

1. לטפטף לימון ומלח על הדגים כחצי שעה ולאחר מכן לשטוף במים ולסחוט.
2. לטחון את הדגים במעבד מזון, להעביר לקערה ולהוסיף את שאר המצרכים ולערב  היטב.
3. יוצרים קציצות מאורכות בגודל בינוני ומטגנים עד להזהבה.

קציצות דגים מטוגנות


למתכונים נוספים לחצו כאן: ספר המתכונים של סבתא סעידה

תגובות