שקשוקת תפוחי אדמה
המצרכים:
• 5-6 בצלים קצוצים דק
• 10 תפוחי אדמה קלופים וחתוכים לקוביות קטנות
• 4-5 שיני שום קצוצות
• פלפל שחור כחצי כפית
• כורכום כחצי כפית
• כמון כחצי כפית
• מלח לפי הטעם
• 5-6 ביצים
• 4 כפות שמן זית
אופן ההכנה:
1. בסיר רחב על אש בינונית לחמם את השמן, לטגן את הבצל עד לגוון שחום קלות ולהוסיף את התבלינים.
המצרכים:
• 5-6 בצלים קצוצים דק
• 10 תפוחי אדמה קלופים וחתוכים לקוביות קטנות
• 4-5 שיני שום קצוצות
• פלפל שחור כחצי כפית
• כורכום כחצי כפית
• כמון כחצי כפית
• מלח לפי הטעם
• 5-6 ביצים
• 4 כפות שמן זית
אופן ההכנה:
1. בסיר רחב על אש בינונית לחמם את השמן, לטגן את הבצל עד לגוון שחום קלות ולהוסיף את התבלינים.
2. להוסיף את קוביות תפוחי האדמה ואת שיני השום
הקצוצות ולערבב יחד
3.לכסות את הסיר, להנמיך את האש עד שתפוחי האדמה מתרככים.
4. לערבב את כל הביצים בקערה נפרדת ולשפוך מעל תפוחי האדמה
5.לערבב קלות ולבשל ללא מכסה עד שהביצים יתבשלו
טיפ
ניתן להוסיף מעט מים במידת הצורך
3.לכסות את הסיר, להנמיך את האש עד שתפוחי האדמה מתרככים.
4. לערבב את כל הביצים בקערה נפרדת ולשפוך מעל תפוחי האדמה
5.לערבב קלות ולבשל ללא מכסה עד שהביצים יתבשלו
טיפ
ניתן להוסיף מעט מים במידת הצורך
תגובות
הוסף רשומת תגובה