המצרכים:
5 קישואים
3 בצלים
3/4 כוס שמן זית
1/2 כוס מים
כוס וחצי קמח תופח
3 ביצים
חופן פטרוזליה קצוצה דק
כפית פלפל שחור
כפית מלח
אופן ההכנה:
1. לגרד את הקישואים בפומפיה בגודל הבינוני ולסנן
את הנוזלים
2. את הבצל הקצוץ וחצי כפית מלח להשרות ל-5 דקות ולסנן את הנוזלים
3. לערבב את המצרכים לעיסה אחת.
4. לאפות 45 דקות בחום 170
טיפ:
ניתן להחליף בקמח רגיל ואחת אבקת אפיה

למתכונים נוספים לחצו כאן: ספר המתכונים של סבתא סעידה
תגובות
הוסף רשומת תגובה