מאפים: פיתה עיראקית מקמח לבן (לאפה)
המצרכים לפי 1 ק"ג :
אחד ק"ג קמח
בערך שלוש כוסות מים
אחד כף מלח
שתי כפות שמרים
המצרכים לפי 1 ק"ג :
אחד ק"ג קמח
בערך שלוש כוסות מים
אחד כף מלח
שתי כפות שמרים
אופן ההכנה :
1. בקערה נשים קמח, שמרים.
2. נוסיף מים ולאחר מכן מלח מערבבים עד לקבלת בצק.
3. מוסיפים את השמן.
4. נותנים לבצק לתפוח.
5. אחרי שהבצק תפח, מחלקים אותו ל15-20 עיגולים
6. בעזרת מארוך מכינים את הלאפות.
7. מחממים את המולטישף / מחבת גדולה ומכינים את הלאפות
1. בקערה נשים קמח, שמרים.
2. נוסיף מים ולאחר מכן מלח מערבבים עד לקבלת בצק.
3. מוסיפים את השמן.
4. נותנים לבצק לתפוח.
5. אחרי שהבצק תפח, מחלקים אותו ל15-20 עיגולים
6. בעזרת מארוך מכינים את הלאפות.
7. מחממים את המולטישף / מחבת גדולה ומכינים את הלאפות
טיפ:
אפשר להכין מקמח מלא, למתכון לחצו כאן
למתכונים נוספים לחצו כאן: ספר המתכונים של סבתא סעידה
תגובות
הוסף רשומת תגובה