מאפים: פיתה עיראקית מקמח לבן (לאפה)


מאפים: פיתה עיראקית מקמח לבן (לאפה)

המצרכים לפי 1 ק"ג :

אחד ק"ג קמח
בערך שלוש כוסות מים
אחד כף מלח
שתי כפות שמרים
 
אופן ההכנה :

1. בקערה נשים קמח, שמרים.
2. נוסיף מים ולאחר מכן מלח מערבבים עד לקבלת בצק.
3. מוסיפים את השמן.
4. נותנים לבצק לתפוח.
5. אחרי שהבצק תפח, מחלקים אותו ל15-20 עיגולים
6. בעזרת מארוך מכינים את הלאפות.
7. מחממים את המולטישף / מחבת גדולה ומכינים את הלאפות

טיפ:
אפשר להכין מקמח מלא, למתכון לחצו כאן



למתכונים נוספים לחצו כאן: ספר המתכונים של סבתא סעידה

לאפה עיראקית

תגובות