פיתה עם זעתר
המצרכים:
קילו קמח
שתי כפות וחצי שמרים
חצי כוס שמן זית
כף סוכר
כף מלח
זעתר
שתיים וחצי עד שלוש כוסות מים פושרים
אופן ההכנה:
ללוש את המרכיבים עד לקבלת בצקלתת לתפוח
לחלק את הבצק ל- 20
לרדד כל עגול לפיתה
לתת לפיתות עוד תפיחה קלה
למרוח שמן זית + זעתר על הפיתות
להכניס את הפיתות לתנור על 220 מעלות ולאפות בערך כ- 10 דקות
![]() |
פיתה עם זעתר |
למתכונים נוספים לחצו כאן: ספר המתכונים של סבתא סעידה
תגובות
הוסף רשומת תגובה