• 1 ק"ג קמח מלא (70 אחוז)
• 2 כפות שמרים
• 1 כף מלח
• 1/4 כוס שמן (מומלץ שמן זית)
• 3.5-4 כוסות מים
אופן ההכנה :
1. בקערה נשים קמח, שמרים.
2. נוסיף מים ולאחר מכן מלח מערבבים עד לקבלת בצק.
3. מוסיפים את השמן.
4. נותנים לבצק לתפוח.
5. אחרי שהבצק תפח, מחלקים אותו ל15-20 עיגולים
6. בעזרת מארוך מכינים את הלאפות.
7. מחממים את המולטישף / מחבת גדולה ומכינים את הלאפות.
1. בקערה נשים קמח, שמרים.
2. נוסיף מים ולאחר מכן מלח מערבבים עד לקבלת בצק.
3. מוסיפים את השמן.
4. נותנים לבצק לתפוח.
5. אחרי שהבצק תפח, מחלקים אותו ל15-20 עיגולים
6. בעזרת מארוך מכינים את הלאפות.
7. מחממים את המולטישף / מחבת גדולה ומכינים את הלאפות.
![]() |
פיתה עיראקית (לאפה) מקמח מלא |
למתכונים נוספים לחצו על הקישור: ספר המתכונים של סבתא סעידה
נדיר .
השבמחק