מאפים: פיתה עיראקית מקמח מלא (לאפה)

פיתה עיראקית מקמח מלא

המצרכים לפי 1 ק"ג :

•  1 ק"ג קמח מלא (70 אחוז)
•  2 כפות שמרים
•  1 כף מלח
•  1/4 כוס שמן (מומלץ שמן זית)
•  3.5-4 כוסות מים

אופן ההכנה :
1. בקערה נשים קמח, שמרים.
2. נוסיף מים ולאחר מכן מלח מערבבים עד לקבלת בצק.
3. מוסיפים את השמן.
4. נותנים לבצק לתפוח.
5. אחרי שהבצק תפח, מחלקים אותו ל15-20 עיגולים
6. בעזרת מארוך מכינים את הלאפות.
7. מחממים את המולטישף / מחבת גדולה ומכינים את הלאפות. 

פיתה עיראקית מקמח מלא מתוך ספר המתכונים של סבתא סעידה
פיתה עיראקית (לאפה) מקמח מלא

למתכונים נוספים לחצו על הקישור: ספר המתכונים של סבתא סעידה

תגובות

הוסף רשומת תגובה