מפרום - פרוסות תפוחי אדמה עם בשר
5 תפוחי אדמה
2 בצלים
חצי קילו בשר
4 שיני שום קצוצות
חופן כוסברה
חופן פטרוזיליה
3 ביצים
2 פרוסות לחם רטוב וסחוט
מלח לפי הטעם
כפית פלפל שחור
אגוז מוסקט מגורד כחצי כפית
כפית פפריקה מתוקה
כפית תבלין לקציצות או בהרט
אופן ההכנה
לפרוס את תפוחי אדמה לפרוסות כמו סנדויץ ולפזר מלח ,לאחר כ-10 דקות לנגב מהנוזלים .
תערובת הבשר
לערבב את הבשר עם פרוסות הלחם ,ביצה,כוסברה ,פטרוזיליה והתבלינים .
למלא כל פרוסת תפוחי האדמה עם בשר .
לערבב 2 ביצים בקערה עם כפית פפריקה מתוקה ובקערה נפרדת לשים קמח .
טיגון פרוסות תפוחי האדמה -לטבול בקמח ולאחר מכן בביצה ולטגן.
רוטב
לטגן 7 שיני שום קצוצים ,לגרד כ-5 עגבניות ולהוסיף לשום פלפל חריף פרוס לעיגולים ,2 כפות רסק ותבלינים מלח,פלפל שחור,פפריקה,אגוז מוסקט מגורד כחצי כפית .
לבשל קצת הרוטב ולהוסיף 2-3 כוסות מים. לאחר ברתיחה לסדר את תפוחי האדמה בסיר .
לבשל כשעה על אש נמוכה.
למתכונים נוספים לחצו כאן: ספר המתכונים של סבתא סעידה
תגובות
הוסף רשומת תגובה