נשנושים: פול עם בוטנג'



המצרכים:
פול יבש
מלח
בוטנג' או כמון
4 פלפלים קטנים יבשים חריפים

אופן ההכנה:
1. להשרות במים יום לפני את הפול. (כ - 12 שעות).
2. בסיר הלחץ לשים את הפלפלים החריפים המלח והפול עד להרתחה (אפשרי בסיר רגיל).
3. להגיש את הפול ולפזר מעט כמון.

טיפ:
אם אין את התבלין בוטנג' השתמשו בכמון 
אפשרי לטפף מעט לימון.
פול עם בוטנג' מתוך ספר המתכונים של סבתא סעידה
פול עם בוטנג'




למתכונים נוספים לחצו כאן: ספר המתכונים של סבתא סעידה

תגובות

  1. מושלם והכי מצחיק שרוב העיראקים בכלל לא אלרגים לזה חחח

    השבמחק

הוסף רשומת תגובה