המצרכים:
פול יבש
מלח
בוטנג' או כמון
4 פלפלים קטנים יבשים חריפים
אופן ההכנה:
1. להשרות במים יום לפני את הפול. (כ - 12 שעות).
2. בסיר הלחץ לשים את הפלפלים החריפים המלח
והפול עד להרתחה (אפשרי בסיר רגיל).
3. להגיש את הפול ולפזר מעט כמון.
טיפ:
אם אין את התבלין בוטנג' השתמשו בכמון
אפשרי לטפף מעט לימון.
אפשרי לטפף מעט לימון.
![]() |
פול עם בוטנג' |
למתכונים נוספים לחצו כאן: ספר המתכונים של סבתא סעידה
מושלם והכי מצחיק שרוב העיראקים בכלל לא אלרגים לזה חחח
השבמחק